To je Samsung Galaxy Tab

Te dni veliko prahu dvigajo tabličniki raznih proizvajalcev, ki bi naj okoli Božiča bili trdo bitko za potrošnike z Applovim iPadom. Najbrž najobetavnejši in tudi najbližji splovitvi je Samsungov Galaxy Tab. Tabličnik je zasnovan bolj ali manj na enakih komponentah kot manjši brat Samsung Galaxy S, vendar žal nima Super AMOLED zaslona. Spodaj si lahko ogledate predstavitveni video.

Na Galaxy Tabu teče Android 2.2, za katerega je pred nekaj dnevi Google javno izrazil, da ni namenjen poganjanju tabličnikov in da se kaj hitro zna pripetiti, da taki napravi onemogočijo dostop do Android Marketa. Ups!

Advertisements

6 thoughts on “To je Samsung Galaxy Tab

  1. Ne še, ampak vsak hip se bo oz enkrat do Božiča, če ne prej. Mislim pa, da bo večina ljudi odstopila, ko bodo videli ceno – 799 eur je trenutno na nemškem Amazonu. To je dražje kot iPad!

  2. Če narediš primerjavo s telefoni, ki stanejo 500-600€ potem je cena še kar O.K. Za moje pojme so precenjeni telefoni.

    • Sej je vse precenjeno, ampak meni se zdi telefon vec vreden, ker ga clovek ima skoz s sabo.
      Prav tako ne vidim nujnosti 3G data v tabu. Veliko boljse je imeti wifi access point na telefonu! Koliko normalnih smrtnikov si bo pa privoscilo dodatno pogodbo za tab? Ne me narobe razumeti, seveda je fajn met 3g v vsaki napravi, ampak predrago je imeti toliko pogodb.

  3. Meni se zdi premajhen za tablico in prevelik za telefon. Napovedujem švoh prodajo.

    Bomo videli, je rekel … 🙂

Komentarji so zaprti.