Drobtine Desirea HD

Med tem, ko z zanimanjem čakam na prve podrobnejše teste pred kratkim predstavljenih HTCjevih telefonov, se na spletu pojavlja vedno več zanimivih posnetkov, ki razkrivajo pomembne podrobnosti.

Zasledil sem, da HTC Desire HD podpira simultano sledenje štirim različnim točkam na ekranu hkrati in tudi prvi video posnetek izgleda in zveni neskončno boljše, kot tisti posneti z navadnim HTC Desire. Video je sicer obarvan rahlo roza in ton ima prevelik povdarek na visokih frekvencah. A vsekakor je tekoč, oster in predvsem brez zatikanja!

Advertisements

2 thoughts on “Drobtine Desirea HD

  1. Pri Simobilu so dobili Samsunga Galaxy S, jaz pa oklevam. Želim si Desire HD. Kar sem si do sedaj ogledal in prebral je hudo. Ker ima baje Vodafon ekskluzivo za HTC ga verjetno lahko kmalu pričakujemo tudi pri Simobilu.

    • Zdrzi se mesec dni, zgleda da se bo splacalo. Ce ne drugega bo DHD najbrz vrhunsko izdelan in mel bo flash, ki je izjemno prirocen.

      Upam sicer, da ga bodo meli v ponudbi tudi pri Mobitelu… No pa sej, nasi preprodajalci telefonov bodo ga sigurno ponujali!

Komentarji so zaprti.