HTCjeve novosti

Kaj pa je to? Tipkovnica!  Še sploh znam črkovati to besedo? Priznam, Desire Z bi znal biti ultimativni telefon tega leta! Upam le, da se tokrat niso hecali in telefonu namenili multitouch digitalizator in uredili težave s snemanja videja. Hočem video pri konstantnih 24+ slikah na sekundo s kvalitetnim zvokom! Marsikdo se bo sicer zmrdoval nad “le” 800 MHz procesorjem, vendar mu je pridružen novejši grafični čip, kot tisti v trenutnem Desiru, tako, da bi moral biti Desire Z bolj primeren za poganjanje iger.

Advertisements

3 thoughts on “HTCjeve novosti

 1. Meni osebno je bolj všeč HTC Desire HD. No… oba sta dobra. Sicer pa… kaj praviš Desire HD ali Galaxy S?

  • Kaj pa vem, se nobenga nisem probal. Mislim, da so Galaxyevi 4 inchi ravno prava velikost. Po drugi strani je pa fejst plasticen in nima flasha. Tudi Sense je najbrz boljsi skin od Touchwiza, a to ne morem trdit, ker nisem probal obeh. Sense je vsekakor zelo dodelan in ima zveznost.
   Po drugi strani izgledata oba nova Desira za prste oblizat, ampak, ce niso odpravili zamer oz trenutnega Desira, me noben ne bo zanimal. Glede touchscreena sem preprican, da bo multitouch, ker je ze na ameriskima Droid Incredible in Sprint EVO 4G. A tudi ta dva zajemata zvoke obupne kvalitete.
   Pomembno vprasanje za tiste, ki igrajo veliko iger bo tudi graficni cip. Tisti v Galaxy S krepko prekasa tega v trenutnem Desiru, a bi naj vsaj Desire Z imel primerljiv cip kot Samsung, upam da tudi HD.

   V koncni fazi se bos najlazje odlocil, ce vsakega primes v roko (ko bo to mogoce) in ko res premislis kaj so zate najpomembnejse funkcije telefona. Zame med njih definitivno sodi zajem tekocega videa z dobrim zajemom zvoka!

 2. Uf, si se potrudil z odgovorom. Definitivno je najbolje preizkusiti zadevo, da veš kje si. Galaxy S sem sicer imel v roki in se malo igral z njim, ampak to je premalo, da bi lahko dobil neko konkretno uporabniško izkušnjo. No, definitivno si v bližnji prihodnosti lahko obetamo veliko testov in raznih primerjav, saj bosta oba nova telefona v Evropi dosegljiva že naslednji mesec. Če ne drugače, bomo ravno s tem dobili vpogled v delovanje telefonov in si ustvarili kakšno konkretno mnenje. 😉

Komentarji so zaprti.