Si.mobilov paket iZame

picture-1Med listanjem po Si.mobilovi spletni strani, me je danes presenetila reklama za njihov (nov?) paket iZame, ki je namenjen izključno uporabnikom iPhona. Seveda ga lahko koristijo tudi ostali uporabniki pametnih telefonov.

Za 24 € na mesec paket nudi sledeče dobrote:

 • 0 EUR/min za prav vse klice znotraj Si.mobilovega omrežja,
 • 0 EUR za vsa sporočila SMS in
 • 0 EUR/min za klice v vsa stacionarna omrežja. 
 • 0 EUR/kB do 2 GB prenosa

Nice. Zdaj naj samo še začnejo prodajati iPhone in Slovenija bo odrešena.

Advertisements

5 thoughts on “Si.mobilov paket iZame

 1. Kar hud paket, ni kaj … vendar mi manjkajo še klici v druga mobilna omrežja in pri Džabestu jih dobiš 200 minut, kar je (zame) več kot dovolj. Prav tako je 1 GB podatkov tudi za uporabnike iPhona dovolj (za 95% uporabnikov, po moji osebni oceni). In cena je 15 €, kar je kar precejšnja razlika … zame tukaj zmaga Mobitel.

 2. Se mi zdi, da ne mores primerjati Džabest in iZame paketa, ker je Džabest samo za mlade do 31 leta. iZame pa lahko uporabljajo prav vsi.

  Se pa strinjam, da je že 1gb ogromno podatkov za mobitel, tako da morda 2gb niti ni potrebno. Spomnim pa se, da so nekoč pri Si.Mobilu obračunavali podatke po 10kb intervalih, tudi ce si porabil le 1kb, si jih torej plačal 10. V kolikor je to še vedno tako, zna biti teh 2gb na koncu primerljivih Mobitelovemu 1 gb.

 3. Tudi Mobitel ima 10kB interval. Je pa to itak trivialno, ker se v takšni količini podatkov velikost intervala povsem izgubi (200.000 intervalov).

 4. Hvala, za info. Sej verjetrno je res do neke mere trivialno, ker ne vem ce samo z internetnim surfanjem sploh pokuris blizu 1gb na mesec. Jaz ze cel januar samo na UMTS surfam in sem prilezel komaj na 140 mega. Uporabljam tudi za download aplikacij iz appstore, pa vseeno nikakor ne uspem nabit 1gb skupaj.

 5. Aaa, ni starostne omejitve, se pardoniram, tega nisem sploh gledal … No, torej je paket super za vse starejše od 31 🙂

Komentarji so zaprti.