Nokia koga ti nateguješ?

Ko so Finci poleti predstavili Nokio 5800 aka Tube, je bil ves svet navdušen nad ceno. Ta naj bi znašala le 279 € + DDV. Sedaj, ko se je telefon začel pojavljati v trgovinah širom Evrope, pa so ceno meni nič tebi še manj dviginili na nehumanih 429 €. Kdo je zdaj bedak? Kupci ali Nokia?

Popravek: Kot lahko razberete iz komentarjev, je v ceno vključen tudi bon za dolpoteg muzike iz Nokia Music Store vreden 100 €. Cena se bo torej gibala okoli 330 €, kar pa je veliko bolj sprejemljivo. Juhej!

nokia-5800-xpressmusic-429

Vir: Engadget

Advertisements

4 thoughts on “Nokia koga ti nateguješ?

  1. Tole je pojasnilo s strani Nokie (Alenka Ažman, Futura PR, Nokiin kontakt za medije v Sloveniji): Očitno te ponudbe za Nokio 5800 XpressMusic ni objavil uradni zastopnik za prodajo naprav Nokia, zaradi česar je tudi cena naprave precej višja od napovedane. Nokia ni spremenila svoje napovedi: naprava Nokia 5800 XpressMusic bo v Sloveniji na voljo predvidoma v prvem četrtletju prihodnjega leta, priporočena cena na globalnem nivoju pa je 279 evrov pred davki. Na lokalnih trgih sicer lahko pride do manjših odstopanj pri ceni, ne pa do bistvenih razlik.

  2. Ponudba na strani španske Nokie v ceni poleg davkov vključuje še bon v vrednosti 100 evrov za nakup glasbe v Nokiini spletni trgovini (Nokia Music Store).

  3. Hvala za pojasnitev, špansko žal ne znam in tako nisem povsem razumel ponudbe, na angleških symbian straneh, ki jih redno spremljam, pa nisem videl nič v tej smeri napisanega.

Komentarji so zaprti.