14 Dni


Enim nam res ni lahko… Najprej mi po enem dnevu uporabe poči plastika ekrana na novi N73, nato pa mi na servisu rečejo, da pri njih traja popravilo 14 dni. Velja omeniti, da gre pri tem za popravilo, ki traja le 5 minut.  

Naš svet je res čuden, vsi ves čas drugim le grenimo življenje, ob tem pa uživamo v utvari 
namišljene moči, ki nas navda s samozadovoljenjem.

Šele sedaj vem kako prav ima pregovor, kar lahko storiš danes, naredi čez 2 tedna. Dajte se enkrat že malo zmigat za svojo plačo in nehajte živeti v duhu komunizma.

Advertisements

2 thoughts on “14 Dni

  1. Zdaj sem po nesrečnem naključju odkril tvojo stran, oziroma blog.
    Dečko, žal nisi edini v naši deželici ki uveljavlja garancijsko popravilo. Tistih 7,8 serviserjev pokriva celotno slovenijo in je čakalna doba pač takšna kot je.

  2. Mah, taksni servis, ki nima nekoga, ki bi opravljal 5 minutna popravila sproti, se ne bi smel niti imenovati servis, kamoli se oklicati za uradni servis firme kot je Nokia. Ce jih imajo 7 ali 8 imajo pac 2 premalo, ki bi opravljala tale mala popravila. Govorim o zadevcah, ki potrebujejo 5 minut, da se resijo. Za tem prepricanjem stojim in to se v razviti Evropi ne bi moglo tako zgoditi.

    Verjamem pa, da ce si slucajno med serviserji, da te te zadeve boli prebrati. Ampak nisem tolko jezen na serviserje, kot na tiste, ki so zadolzeni za organizacijo servisa. Enega studenta za ohisje menjavat si menda lahko privosci Nokijin serivs.

Komentarji so zaprti.