Kaj nam pripravlja Palm to jesen?


Po internetu že krožijo novice o novih dlančnikih družine Palm. Vseskupaj se je začelo, ko so na internet spolzele slike Tungstena XX. Na sceni, so ga večinoma poimenovali T 7, kar je pogojeno z zgodovino.
Gre za dlančnik naslednjih specifikacij: 312MHz procesor, 128 MB nepozabljivega spomina, SDiO mesto, Bluetooth 1.2 in WiFi, 480×320 barvni zaslon in poleg tega bi naj vseboval še digitalno kamero ter diktafon. Slednji dve reči sta zelo sumljivi, ker bo dlančnik uporabljal isto ohišje kot T5. Tudi cena je že znana in naj ne bi prekašala $300.

Poleg tega je še polno govoric o novem Zire 23, dlančniku nižjega razreda. S tem naj bi Palm združil dva modela Zire 22 in Zire 31. Imel naj bi 32 MB spomina, 160×160 barvni zaslon. Na žalost reže za razširitvene kartice ni podedoval po 31ki. Cena: $99.

Advertisements

2 thoughts on “Kaj nam pripravlja Palm to jesen?

 1. I really love your blog!

  I’ve bookmarked it and told my blogger freak friends about it. It’s intelligent, sometimes funny and refreshingly honest. Keep Up The Good Work!

  For any of your readers who want to contribute to the Red Cross to aid the many families who have been devastated by Katrina, there is a link at thissite
  Ray

 2. Hey, you have a great blog here! I’m definitely going to bookmark you! You have a great natural talent for writing, I wish you could teach me to do the same.

  I have a spas site/blog. It pretty much covers
  spas related stuff.

  Come and check it out if you get time 🙂

Komentarji so zaprti.